Ceturtdiena, 25.04.2024, 20:07:09
Sveicināti Viesis | RSS

Izklaides un gudrību portāls: PRIEKS.ID.LV

Vietnes izvēlne
Sadaļas kategorijas
Mūsu aptauja
Novērtējiet manu vietni
Atbilžu kopskaits: 27
Mini-čats
Statistika

Patreiz Online: 1
Viesi: 1
Reģistrēti lietotāji: 0

Galvenie » 2016 » Februāris » 25 » 16 gadus vecs zēns vinnē iespēju pavadīt mēnesi viesnīcā kopā ar pieaugušo filmu zvaigzni. Sabiedrība ir šokā!
23:39:46
16 gadus vecs zēns vinnē iespēju pavadīt mēnesi viesnīcā kopā ar pieaugušo filmu zvaigzni. Sabiedrība ir šokā!

16 gadus vecais krievu skolnieks Ruslans Šedrins, iespējams, piedzīvos katra pusaugu puiša sapni, vinnējot interneta konkursā. Viņam būs iespēja mēnesi dzīvot viesnīcā kopā ar pieaugušo filmu zvaigzni.

Pieaugušo filmu aktrise, Jekaterina Marova, kurai ir jau pāri 20 gadiem, nav izslēgusi iespēju ar puisi pārgulēt. „Tam itkā nebūtu jānotiek, bet dzīve ir dzīve.”

Ar bērnišķīgo sejiņu apveltītais pusaudzis vinnēja neparasto balvu esot simttūkstošajam apmeklētājam jaunajā spēļu portālā, kas tirgo piederumus virtuālajām spēlēm. Stāstot, ka jaunieties „iekšeji vāroties” un ir neticami laimīgs par iespēju intīmi pavadīt laiku ar aktrisi, kura arī pazīstama ar vārdu Macy Ssens.

Ruslans atceras sajūtas uzzinot, ka vinnējis balvu:

„Es nespēju tam sākumā noticēt, domāju, ka tās ir muļības. Bet, kad uzzināju, ka tā ir patiesība, pateicos portālam– biju neizsakāmi laimīgs.

Pazvanīju saviem draugiem un viņi arī nespēja noticēt. Viņi parsīja, par ko es runāju? Tagad arī viņi ir priecīgi par mani. Un, protams, arī skaudīgi.”

Ruslans stāsta, ka Jekatrina pilnīgi noteikti ir viņa „tips,” viņš piebilda.

„Es redzēju viņu un man patika viss. Viņai ir labi apmēri. Nevaru sagaidīt mūsu tikšanos– man iekšā viss vārās. Esmu tik ļoti laimīgs. Es izstāstīju mātei un viņa par šo balvu nepriecājas, bet es domāju, ka mums izdosies atrisināt nesaskaņas.

Kad es meiteni satikšu, es teikšu ‘Sveika, es esmu tas, kurš tevi vinnēja.’”

Lai gan neskatoties uz to, ka juridiski viss ir pareizi, 16 gadi ir pietiekams vecums Krievijā, viņa mamma un māsa uzskata, ka šāda balva 16 gadus vecam puisim nav pieļaujama un uzskata, ka viņam drīzāk būtu jākoncentrejas uz savu izglītību.

Ruslana mamma, Vera Šedrina saka:

„Esmu pilīgi pret to. Viņam ir jākārto eksāmeni, viņš mācās. Ko nozīmē– mēnesis ar porno zvaigzni? Tas pavisam nav reāli– pat nedēļa būtu par daudz. Viņiem tā vietā vajadzētu vienkārši iedot tos 100 000 rubļus (1190 eiro), mēs par to būtu priecīgi.

Tāda balva– kā viņiem radās šada ideja priekš 16 gadīga puiša? Es esmu šokā.

Es neesmu redzējusi to meiteni, bet manam dēlam nepieciešams mācīties.

Par laimi, Ruslans, kurš arī strādā par aktieri, ir iespēja nodot balvu savam „oficiālajam pārstāvim,” piemēram, viņa tēvam, uz ko viņa māte atbildēja: „Nē, pilnīgi noteikti, nē.”

Viņa māsa, 17 gadus vecā Diāna Šedrina, arī ir šokā par balvu, sakot:

„Es arī esmu pret to. Es nedomāju, ka tā ir laba lieta priekš viņa. Viņš var atrast draudzeni, ja vēlas.

Es domāju par to balvu- ja, nu to būtu vinnējis precēts vīrietis? Vai jauna meitene? Ir taču arī meitenes, kurām patīk video spēles. Tā ir pilnīgi nepareiza ideja balvai.”

Kategorija: Ziņas | Skatījumu skaits: 1216 | Pievienoja: edzuks | Atslēgvārdi: 16 gadus vecs zēns vinnē iespēju pa | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Add your comment
Čģ˙ *:
Email:
Źīä *:
Ieejas forma
Laiks
Ieteikt rakstu
Meklēšana
Kalendārs
«  Februāris 2016  »
PrOtTrCePieSeSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Jaunākais FOTO
Pēdējais reģ.
Jaunākais video
00:02:55

Dzeguzīte un Draugi - Kur dzīvo laime (Official live lyric video)

  • Apskatīšanas:
  • Komentāru kopskaits: 0
  • Reitings: 5.0

Edžuks © 2024